Skip links
Despre noi

Ideea înființării acestui club a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Csepreghi Alexandru și Bera Daniel de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil precum și ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulți să-și dorească să îmbrățișeze această disciplină sportivă și să devină campionii de mâine ai handbalului.

Club Sportiv Academia Csepreghi este reflecția unor cariere acumulate ca jucători profesioniști și antrenori. Pasiunea pentru handbal și dragostea pentru copii se regăsesc în Programele de Antrenament, special concepute pentru aceștia. O echipă dinamică formată din antrenori tineri și talentați plus antrenori cu experiență, depun toate eforturile pentru a coordona și desfășura cele mai interesante și inedite antrenamente.

„Handbalul nu este doar un sport, este un mod de viață în care poți să-ți descoperi adevărata forță și să-ți depășești limitele.”

Csepreghi Alexandru, președinte

Csepreghi Alexandru
Membru fondator

Multiplu Campion al României cu HCM Constanța, echipa pentru care a jucat 7 ani și cu care a câștigat 6 campionate și un loc 2! De asemenea mai are în palmares, 4 Cupe ale României, 3 Super Cupe, Final 4 în EHF CUP și sferturi de Champions League. Cu Minaur Baia Mare, Csepreghi a terminat sezonul 2021/2022 pe locul 2.

Pe lângă vasta experiență în România, Csepreghi a jucat 4 ani în Franța, unde s-a duelat cu cele mai mari nume din handbalul internațional. În anul 2019, a fost desemnat cel mai bun jucător român din Liga Națională și titlul de golgheter, titlu pe care a reușit să îl revendice și în anul 2020. Este component al Naționalei României de Handbal de la vârsta de 18 ani, iar prin vasta sa experiență atât la nivel național cât și internațional, va ajuta la creșterea viitorilor campioni.

Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.