Skip links

Academia de Handbal

Alexandru Csepreghi

Academia de Handbal Alexandru Csepreghi a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Csepreghi Alexandru și Bera Daniel de a promova handbalul în rândurile copiilor.

Despre noi

stafful nostru

Echipa Academiei Csepreghi

Entuziaști și pregătiți pentru performanță, antrenorii si instructorii Academiei de Handbal Alexandru Csepreghi reușesc să transforme fiecare antrenament o experiență plăcută pentru micuți sportivi.

Csepreghi Alexandru

Membru fondator

Despre Alex

Bera Daniel

Membru fondator

Despre Daniel

Pașca Pop Victor

Membru fondator

Despre Victor

Pașca-Pop Maria

Antrenor Coordonator

Despre Maria

Csepreghi Sorana

Antrenor

Despre Sorana

Sabău Razvan

Antrenor

Despre Razvan

Ce am realizat

Experiență noastră

Antrenorii Academiei de Handbal Alexandru Csepreghi beneficiază de suport continuu pentru a-și structura întreaga activitate, menținând un echilibru între perspectiva sportivă si cea educațională a copiilor.

30+
Ani experiență în handbal
15
Ani experiență în handbalul juvenil
20+
Titluri câștigate de către staff
70+
Copii sau alăturat academiei

Juniori

Grupele noastre de copii

La Academia de Handbal Alexandru Csepreghi ne mândrim cu copii noștri, avem grupe de copii începând de la cei mai mici cu vârstă de  5-6 ani până la cei mai mari cu vârste între 10-12 ani, atât la băieți cât și la fete.

Etapa de unde începe orientarea către performanță. Se vor antrena noțiuni specifice handbalului pe teren mare, poziționarea în teren, tactica individuală și colectivă, tehnica individuală de atac și apărare.

Vezi echipa

Etapa de unde începe orientarea către performanță. Se vor antrena noțiuni specifice handbalului pe teren mare, poziționarea în teren, tactica individuală și colectivă, tehnica individuală de atac și apărare.

Vezi echipa

Începând cu aceasta grupa de vârstă, facem cunoștință cu prinderea și pasarea mingii, așezarea în teren, driblingul, poziția de apărare, marcajul si demarcajul.

Vezi echipa

Începând cu aceasta grupa de vârstă, facem cunoștință cu prinderea și pasarea mingii, așezarea în teren, driblingul, poziția de apărare, marcajul si demarcajul.

Vezi echipa

Joacă și mișcare cu zâmbetul pe buze. Urmărim ca cei mici să învețe să alerge corect, să se coordoneze și să se orienteze.

Vezi echipa

Informații

Cum îți înscrii copilul la handbal?

Continuăm să desfășuram acțiuni de înscriere pentru băieți și fete între 5 și 11 ani. Copiii care sunt dornici să descopere frumusețile handbalului, să socializeze, să își facă prieteni și în același timp să facă mișcare, îi așteptăm cu brațele deschise. Urmărește pașii de mai jos și află cum poți să îți aduci copilul la Academia de Handbal Alexandru Csepreghi.

1 1

PASUL 1

Dorești copilul tău să facă sport?

Dorești ca și copilul tău sa socializeze, să își facă prieteni și în același timp sa facă mișcare îl așteptăm cu brațele deschise.

2 2

PASUL 2

Sună-ne sau completează formularul de înscriere.

Poți să ne suni la numărul de telefon 0749.225.464 – Pașca Pop Maria sau 0753.077.225 – Csepreghi Alexandru, și îți vom oferi toate detaliile.

3 3

PASUL 3

Vino cu copilul la sală pregătit de handbal.

După ce stabilim toate detaliile, trebuie doar să aduci copilul la antrenament și îți promitem că oricare copil va trece pragul nostru nu va fi dezamăgit.

Formular înscriere

Susține proiectul

Ești încântat de proiectul nostru?

Orice ajutor este primit cu bucurie. În unele cazuri, susținerea nu necesită niciun efort financiar din partea ta, cum ar fi în cazul formularele de 3,5% sau 20%. Fie ca vrei să depui un astfel de formular sau optezi pentru un pachet de sponsorizare, ne poți contacta pentru orice nelămurire sau pentru informații suplimentare.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit.

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Află mai multe

Redirecționează 20% din impozitul pe profit.

Dacă ești persoană juridică plătitoare de impozit pe profit, redirecționează până la 20% din impozitul pe profit pe anul în curs către Asociația Academia Sportiva “Alexandru Csepreghi”.

Află mai multe

Cine ne susține

Partenerii noștri

Parteneri adevărați sunt cei îți sunt alături la drum lung.

Le mulțumim că ne sunt aproape și îi felicităm pentru întreaga activitate și rezultatele obținute.

Parteneri noștrii

Follow us pe social media

Dacă dorești să ne vezi copii noștri în acțiune sau să citești ultimele știri despre Academia de Handbal Alexandru Csepreghi.

Facebook
Instagram
TikTok
Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.