Skip links

Join the wolf pack

Academia de handbal

Alexandru Csepreghi

despre noi

Academia Alexandru Csepreghi

Ideea înființări acestui club a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Csepreghi Alexandru și Bera Daniel de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil precum și ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulți să-și dorească să îmbrățișeze această disciplina sportivă și să devină campionii de mâine ai handbalului.

Informații

stafful nostru

Echipa Academiei Csepreghi

Csepreghi Alexandru

Membru fondator

Multiplu Campion al României cu HCM Constanța, echipa pentru care a jucat 7 ani și cu care a câștigat 6 Campionate și un loc 2…

Despre Alex

Bera Daniel

Membru fondator

Multiplu campion al României atât cu Minaur Baia Mare cât și cu Dinamo București, acesta a devenit in 2019 campion European…

Despre Daniel

Pasca Pop Victor

Membru fondator

Cu o experiența de peste 30 de ani în sport, atât în fotbal cât și în handbal, Pașca Pop Victor este alături de Academia Csepreghi…

Despre Victor

Pasca Pop Maria

antrenor coordonator

Pașca Pop Maria și-a început cariera de antrenoare la Cs Marta Baia Mare in 2007, iar din 2010 până în 2021 a antrenat pentru…

Despre Maria

Csepreghi Sorana

antrenor

Gilbert Hughes joined Hub Constructon in 1955 as an estimator/project manager, after previously working months as a laborer.

Despre Sorana

Ce am realizat

Experiență noastră

Antrenorii Academiei de Handbal Alexandru Csepreghi beneficiază de suport continuu pentru a-și structura întreaga activitate, menținând un echilibru între perspectiva sportivă si cea educațională a copiilor.

30+
Ani experiență în handbal profesionist
15
Ani experiență în handbalul juvenil
20+
Titluri câștigate de către staff
60+
Copii sau alăturat academiei

Juniori

Grupele noastre de copii

La Academia Alexandru Csepreghi ne mândrim cu copii noștri, avem grupe de copii începând de la cei mai mici cu vârstă de  5-6 ani până la cei mai mari cu vârste între 10-12 ani, atât la băieți cât și la fete.

Etapa de unde începe orientarea către performanță. Se vor antrena noțiuni specifice handbalului pe teren mare, poziționarea în teren, tactica individuală și colectivă, tehnica individuală de atac și apărare.

Vezi echipa

Începând cu aceasta grupa de vârstă, facem cunoștință cu prinderea și pasarea mingii, așezarea în teren, driblingul, poziția de apărare, marcajul si demarcajul.

Vezi echipa

Începând cu aceasta grupa de vârstă, facem cunoștință cu prinderea și pasarea mingii, așezarea în teren, driblingul, poziția de apărare, marcajul si demarcajul.

Vezi echipa

Joacă și mișcare cu zâmbetul pe buze. Urmărim ca cei mici să învețe să alerge corect, să se coordoneze și să se orienteze.

Vezi echipa

Informații

Cum îți înscrii copilul la handbal?

Continuăm să desfășuram acțiuni de înscriere pentru băieți și fete între 5 și 11 ani. Copiii care sunt dornici să descopere frumusețile handbalui, să socializeze, să își facă prieteni și în același timp să facă mișcare, îi așteptăm cu brațele deschise. Urmărește pașii de mai jos și afla cum poți sa îți aduci copilul la Academia Alexandru Csepreghi.

1 1

PASUL 1

Dorești copilul tău să facă sport.

Dorești ca și copilul tău sa socializeze, să își facă prieteni și în același timp sa facă mișcare îl așteptăm cu brațele deschise.

2 2

PASUL 2

Sună-ne sau completează formularul de înscriere.

Poți să ne suni la numerele de telefon 0753.077.225 – Csepreghi Alexandru sau 0749.225.464 – Pasca Pop Maria, și îți vom oferi toate detaliile despre cum poți sa îți aduci copilul la noi.

Formular înscriere
3 3

PASUL 3

Vino cu copilul la sală.

După ce stabilim toate detaliile, trebuie doar să aduci copilul la antrenament și îți promitem că oricare copil va trece pragul nostru nu va fi dezamăgit.

Susține proiectul

Ești încântat de proiectul nostru?

Orice ajutor este primit cu bucurie. În unele cazuri, susținerea nu necesită niciun efort financiar din partea ta, cum ar fi în cazul formularele de 3,5% sau 20%. Fie ca vrei să depui un astfel de formular sau optezi pentru un pachet de sponsorizare, ne poți contacta pentru orice nelămurire sau pentru informații suplimentare.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit.

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Află mai multe

Redirecționează 20% din impozitul pe profit.

Dacă ești persoană juridică plătitoare de impozit pe profit, redirecționează până la 20% din impozitul pe profit pe anul în curs către Asociația Academia Sportiva “Alexandru Csepreghi”.

Află mai multe

Cine ne susține

Partenerii noștri

Parteneri adevărați sunt cei îți sunt alături la drum lung.

Le mulțumim că ne sunt aproape și îi felicităm pentru întreaga activitate și rezultatele obținute.

Parteneri noștri
This website uses cookies to improve your web experience.