Skip links

Parteneri

Partenerii adevărați sunt cei îți sunt alături la drum lung.

Le mulțumim că ne sunt aproape și îi felicităm pentru întreaga activitate și rezultate obținute.

4 Brands

Și-a început activitatea în anul 2011. Prima activitate a firmei a fost prelucrarea de spume poliuretanice. La scurt timp a început productia de perne ( perne decor, perne de dormit simple sau memory de diferite dimensiuni). Cea mai recentă activitate o reprezintă producția de saltele pentru confortul clienților sau diferite instituții publice (spitale, grădinițe si altele), acestea fiind fabricate conform standardelor europene. Pentru ca scopul să fie atins, au în vedere producerea articolelor cu design inovativ şi găsirea soluţiilor practice, îmbunătăţindu-se CALITATEA şi CONFORTUL.

Medixfarm Tehnoplus

Cu peste 6 ani de experiența in sectorul sănătății, Medixfarm vine in ajutorul spitalelor, clinicilor și a cabinetelor medicale care vor sa achiziționeze sau sa implementeze tehnologii moderne. Aceasta companie deține soluții complete de igiena, dezinfectanti și dispozitive medicale.

Farmacia Nordpharm

“Aproape de tine, aproape de familia ta!”

Activitatea lor pune în centrul ei pacientul, străduindu-se cu fiecare decizie luată să susțină moto-ul de mai sus, fiind aproape de pacienții cu o gama cât mai mare de medicamente si produse farmaceutice, la prețuri competitive.

CXP Strategy

CXP Strategy este o companie românească care ne ajuta sa creăm un plan de afacere puternic și de lungă durată. Alături de ei vom crea un viitor sigur pentru juniori noștri.

Sport Suport

SPORT SUPORT este o companie romaneasca, înființată în anul 2003. Au pornit de la pasiunea pentru sport și de la dorința de a servi la nivel european toate categoriile de organizații sportive, de la sportul școlar până la cluburile de tradiție. Toate disciplinele sportive, chiar si cele de nisa (polo, golf), își găsesc un partener de calitate în ei. Distribuitori exclusivi al brandurilor Kempa, UHL Sport, Casal Sport, Errea, McDavid si Shock Doctor.

Ana Act Decor

Parteneri media

Ziar MM

ZIAR MM este unul din cele mai influente ziare online din Maramures. Cele mai noi știri din politica, sport si viața de zi cu zi din Maramures, le găsiți pe toate accesând link-ul de mai jos.

24 News

Administrație, politica, sport, sănătate, tehnologie, gastronomie sau idei deco, pe toate acestea le puteți descoperi pe site-ul partenerului nostru 24News , un ziar online cu știrile de TOP din Maramures.

Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.