Skip links

Despre noi

Ideea înființării acestui club a prins contur din dorința celor doi buni prieteni și coechipieri Csepreghi Alexandru și Bera Daniel de a promova handbalul în rândurile copiilor, determinându-i să îndrăgească acest sport nobil precum și ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulți să-și dorească să îmbrățișeze această disciplină sportivă și să devină campionii de mâine ai handbalului.

Academia Alexandru Csepreghi este reflecția unor cariere acumulate ca jucători profesioniști și antrenori. Pasiunea pentru handbal și dragostea pentru copii se regăsesc în Programele de Antrenament, special concepute pentru aceștia. O echipă dinamică formată din antrenori tineri și talentați plus antrenori cu experiență, depun toate eforturile pentru a coordona și desfășura cele mai interesante și inedite antrenamente.

Cu o experiență de 15 ani, antrenorii Pasca Pop Maria si Pasca Pop Victor, vor fi cei care completează staff-ul tehnic, împreună dorind să ne impunem ca un club al elitelor, a cărui principală preocupare să fie în decursul timpului, selectarea și promovarea sportivilor de performanță.

Încercăm să promovăm cât mai mult handbalul în județul Maramureș, asigurându-vă că prin asociația noastră se dorește îmbunătățirea vieții copiilor prin handbal și promovarea sportului ca un mod de viața sănătos.

Va promitem ca oricare copil care va trece pragul academiei noastre se va îndrăgosti de handbal și nu va privi niciodată înapoi.

Programul ”Educație prin Handbal”

Credem în puterea educației, atât pe terenul de joc, căt si în afara acestuia.

La ACADEMIA DE HANDBAL ALEXANDRU CSEPREGHI ne extindem si în afara sferei handbalistice, într-o abordare integrată, complexă si profesionistă a programului “Educație prin Handbal”. Obiectivul este de a crea si dezvolta atât sportivi de succes, precum si oameni responsabili, echilibrați si implicați.

Informații
Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.