Skip links

Educație prin handbal

Credem în puterea educației, atât pe terenul de joc, căt si în afara acestuia.

La ACADEMIA DE HANDBAL ALEXANDRU CSEPREGHI ne extindem si în afara sferei handbalistice, într-o abordare integrată, complexă si profesionistă a programului “Educație prin Handbal”. Obiectivul este de a crea si dezvolta atât sportivi de succes, precum si oameni responsabili, echilibrați si implicați.

1 1

Valorile si atitudinile se învătă.

Antrenorii Academiei de Handbal Alexandru Csepreghi beneficiază de suport continuu pentru a-și structura întreaga activitate, menținând un echilibru între perspectiva sportivă si cea educațională a copiilor. Pornind de la structura antrenamentelor, principiile si valorile pe care le transmitem juniorilor în cadrul acestora, experiențele meciurilor și ale deplasărilor, responsabilitatea acțiunilor și respectul sunt partea integrată din educație prin handbal.

2 2

Stabilim obiective.

În handbal, ne setăm obiective si muncim pentru îndeplinirea lor. De ce? Pentru a evolua și pentru a fi competitivi în joc. Când ne îndeplinim un obiectiv la antrenamente, îl stabilim următorul. Același lucru se întâmplă și la locul de muncă, dacă vrem să derulăm un proiect, să fim aleși la un interviu sau să conducem o afacere. Obiectivele sunt motivele pentru care depunem constant efort.

3 3

Învățăm managementul timpului.

Școală, antrenamente, teme, meditații, timp pentru relaxare în timpul săptămânii. Meciuri în weekend. Pentru a fi performanți, trebuie să învățăm să ne planificăm timpul și să ne dedicăm constant la fiecare activitate. Recompensa este disciplina. În viața profesională, abilitatea de organizare a timpului este extrem de importantă pentru a realiza planuri și a fi eficienți în a le duce la bun sfârșit.

4 4

Ne antrenăm puterea mentală.

Puterea mentală este unul dintre atuurile cele mai importante la un sportiv. Ne antrenăm ore în șir pentru a da tot ce este mai bun în momentul competiției. Atunci când intrăm pe teren, suntem copleșiți de emoții pe care, în timp, învățăm să le controlăm, să ignorăm factorii perturbatori din jur și să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut în meci. Acest antrenament al minții ne va ajuta la școală, în diferite proiecte provocatoare și în viața profesională.

5 5

Respectăm reguli.

Valorile etice sunt esențiale și ne definesc comportamentul atât pe teren, cât și în afara acestuia. Prin handbal, învățăm să fim fair-play față de toți cei implicați: coechipieri, antrenori, adversari, arbitri, părinți și nu în ultimul rând, față de noi înșine. Atunci când corectitudinea stă la baza acțiunilor și deciziilor noastre, învățam și conștientizăm ce înseamnă dreptatea și ce reprezintă meritocrația.

6 6

Formăm o echipă.

Handbalul formează legături pe viață. Cantonamentele, antrenamentele, deplasările și competițiile sunt experiențe care ne unesc și ne întăresc încrederea în noi și în colegi. Prin colaborare, munca în echipă devine eficientă.

Dorești să îți înscrii copilul ?

Poți să ne suni la următoarele numerele de telefon sau poți completa formularul de înscriere.

0753.077.225 – Csepreghi Alexandru

0749.225.464 – Pașca Pop Maria

Formular înscriere
Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.