Skip links

Susține

Împreuna creștem suflete de campioni și formăm caractere.

Încercăm să promovăm cât mai mult handbalul în județul Maramureș, asigurându-vă că prin asociația noastră se dorește îmbunătățirea vieții copiilor prin handbal și promovarea sportului ca un mod de viața sănătos.

Persoane fizice

Donează prin cont bancar.

Academia Sportiva Alexandru Csepreghi

CONT RON – RO10BTRLRONCRT0614842901

CONT EUR – RO57BTRLEURCRT0614842901

Banca Transilvania Sucursala Baia Mare

Ai un venit pentru care plătești impozit?

Redirecționează 3,5%

În fiecare an, poți alege unde merge procentul de 3,5% din impozitul pe veniturile tale. Dacă vrei să susții proiectul Academia Alexandru Csepreghi, trebuie doar să completezi Formularul 230 cu datele tale.

Informații

Persoane juridice

Ai o companie plătitoare de impozit?

Redirecționează 20% din impozitul pe profit.

Dacă ești persoană juridică plătitoare de impozit pe profit, redirecționează până la 20% din impozitul pe profit pe anul în curs către Asociația Academia Sportiva “Alexandru Csepreghi”. Banii tăi se transformă în sprijin financiar pentru micuții noștri lupi.

Informații

Ai o microîntreprindere?

Redirecționează 20% din impozitul plătit.

Din 2019, orice microîntreprindere din România poate redirecționa către un ONG până la 20% din impozitul plătit statului. Este o facilitate prin care poți decide tu în locul statului cum sunt cheltuite o parte din impozitele tale.

Informații
Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.