Skip links

3,5%

Redirecționează către Academia Sportivă Alexandru Csepreghi 3,5% din impozitul tău pe venit.

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG.

Dacă vrei să susții Academia Sportivă Alexandru Csepreghi, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Asociația Academia Sportivă Alexandru Csepreghi.

Data până la care formularele pot fi depuse este 25 mai, iar procedura e simplă și nu te costă nimic.

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

1 1

PASUL 1

Descarcă formularul.

Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2021, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

Formularul 230
2 2

PASUL 2

Completează doar secțiunea I.

Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

3 3

PASUL 3

Trimite formularul prin.

Trimite formularul prin una dintre metodele de mai jos:

Scanat sau fotografiat

Scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de email office@academiedehandbal.ro. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.

La organul fiscal

La organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale.

Prin postă sau curier rapid

Prin poștă sau prin curier la adresa Strada Scoli, nr  53A, Sat Satul Nou de Jos, comuna Groși, sud.  Maramures. Mai departe ne ocupăm noi.

Prin serviciul online

Prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual, dacă ai semnătură electronică.

Aveți întrebări despre sponsorizare?

Dacă aveți nelămuriri despre cum puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, ne puteți contacta folosind următoarele metode.

Adresă email

office@academiedehandbal.ro

Nr telefon

0753.077.225

Acest website folosește cookie-uri, cât si cookie-uri adăugate de terți pentru a vă furniza o experiență mult mai buna de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului dumneavoastră.